top of page

Group

Public·2369 members

Daniel Harrison
Daniel Harrison

Футболки поло - зручно їх носити влітку чи краще щось інше?

Усім привіт! З настанням спеки задумалась, що краще носити влітку, аби було і комфортно, і стильно. Особливо цікавить питання футболок поло. З одного боку, виглядають вони досить елегантно і їх можна поєднувати з різним низом. Але з іншого, трохи сумніваюсь, чи не буде в них занадто жарко, особливо в найспекотніші дні. Можливо, хтось має досвід носіння футболок поло влітку і може поділитись своїми враженнями? Чи краще все ж таки обирати більш легкі та дихаючі тканини? Або, може, все залежить від матеріалу самої футболки поло? Буду вдячна за будь-які поради!

7 Views
Unknown member
Apr 17

Привіт! Знаю, що ти маєш на увазі, я теж колись вагалася щодо цього питання. Насправді, все залежить від тканини. Якщо поло з якісної бавовни, то в ній цілком комфортно навіть у спеку. Звісно, якщо на вулиці +35, то навряд чи щось допоможе, але в помірну спеку – цілком ок. Я помітила чудові футболки 25 Union нещодавно, коли шукала собі нову літню обновку. Хоча в мене не було поло до цього, але цього літа поекспериментую. Варто подивитись на склад тканини і обирати натуральні матеріали.

Members

020 7724 0705

©2022 by Phoenix Hostel and Bar

bottom of page