top of page

Group

Public·1754 members

Кава, навушники і дзвінки без кордонів

У мене все почалося з банальної плутанини з рахунками, коли я побачив, скільки грошей з’їдають міжнародні дзвінки клієнтам і партнерам, особливо коли частина команди сидить вдома, а частина роз’їхалась по різних країнах.

6 Views
Unknown member
12 hours ago

Колись користувався класичними мобільними дзвінками і кожен раз ловив себе на думці, що думаю про тариф, а не про розмову, і це страшенно відволікало. Перейшов на інтернет-дзвінки поступово, спочатку для коротких розмов, а потім і для довгих робочих колів з командами різного розміру. Те, що мені зайшло найбільше, — не треба бути технарем, щоб розібратися, все інтуїтивно, запускається з будь-якого місця, де є нормальний інтернет, і легко вписується в щоденну роботу без зайвих танців з бубном. Я зараз користуюся тим самим, що й для дзвінків з офісу, і для розмов у дорозі, і якщо хтось питає, що саме, я просто кидаю посилання на дзвінки через VoIP, бо це реально те, чим я користуюся сам, без прикрас. З мого досвіду варто одразу перевірити гарнітуру і стабільність мережі, не економити на дрібницях і попередити співрозмовників, якщо тестуєш новий формат, тоді всі спокійніше реагують. Ще порада — не боятися інтегрувати це в роботу навіть маленькій команді, бо масштабування там відчувається природно і не ламає процеси, а економія з часом стає дуже помітною.

Members

020 7724 0705

©2022 by Phoenix Hostel and Bar

bottom of page