top of page

Group

Public·2945 members

crazy thief322
crazy thief322

Пошук надійних підрядників для проектування систем безпеки

У мене на складі минулого тижня мало не стався повний капець через те, що в кутку за стілажами почала тліти стара проводка під розеткою, і ми про це дізналися лише тому, що прибиральниця пішла виносити коробки і відчула цей жахливий запах горілого пластику. Мене аж у холодний піт кинуло від думки, що якби це замикання трапилося вночі після закриття, то весь мій товар і все дороге пакувальне обладнання просто перетворилися б на попіл за лічені хвилини, бо наявні ручні вогнегасники без автоматики абсолютно безкорисні.

8 Views
th bes
th bes
3 days ago

Ми на своєму пакувальному підприємстві пережили дуже схожий стрес під час першої серйозної інспекції, коли нам виставили купу зауважень щодо повної відсутності контролю задимлення та загрожували повністю закрити об'єкт до виправлення всіх наявних порушень. Після цього ми вирішили більше не випробувати долю і замовили офіційну розробку проекту, тож зараз на кожній нашій ділянці, включно з кабінетами та побутовими кімнатами, встановлена та надійно функціонує автоматична https://sheriff.com.ua/services/pozhezhna-signalizaciya-vid-sheriff, яка миттєво фіксує будь-яке мінімальне задимлення на ранньому етапі та відправляє тривожний сигнал на пульт моніторингу для миттєвого запуску системи оповіщення.

Members

020 7724 0705

©2022 by Phoenix Hostel and Bar

bottom of page